10 tips!

Här kommer dom 10 sista tipsen!

91. Envist läppstift
Knalliga läppstift i all sin ära, men det är inte lika kul att försöka tvätta bort det. Fukta en bomullstuss med remover för vattenfast makeup, och dra den över dina läppar. Ta-da.

92. Testa bättre
Visste du att du alltid bör testa en ny färg på läppstiftet på din handflata snarare än på handryggen? Huden där är mycket närmare din hudton i ansiktet, och ger dig därför em bättre bild av hur färgen kommer att se ut på dig.

93. Bronzad beauty
Undvik bronzers och solpuder med skimmer i. Partiklarna som ger skimret lägger sig i fåror i huden, och gör att eventuella ojämnheter och rynkor syns mer. Satsa istället på en matt formula istället.

94. Mandelögon
Istället för att applicera mascara med en uppåtgående rörelse, vinkla borsten lite utåt. Det får dina fransar att se längre ut, och ger dina ögon en mer mandelaktig form.

95. Är borsten boven?
Fett hår? Din hårborste kan vara orsaken. Ge den en grundlig tvätt med schampo när du duschar.

96. Täckning på sekunden
Slösa inte bort dina dyra minuter på morgonen genom att först applicera ögonkräm och därefter concealer. Blanda ihop dem på baksidan av din hand, och dutta på. Det är mer skonsamt mot huden, och sparar några väl behövda minuter av din morgonstress.

97. Perfekt polish
För att få nagellacket att sitta längre, applicera ett genomskinligt lack mellan varje lager färgat lack. Det gör färgen mer intensiv och får lacket att hålla längre.

98. Skillnad på rakhyvlar
Brukar du "låna" din pojkväns rakhyvel? Gör inte det! Rakhyvlar för män är gjorda för att kapa tät hårväxt på ett litet område, medan rakhyvlar för kvinnor är gjorda för att glida över större områden utan att irritera. Så skaffa en egen hyvel.

99. Redskapsvård
När du tvättar dina sminkborstar, använd inte för starka produkter som handtvål eftersom kemikalierna i kan torka ut stråna. Använd ett milt babyschampo istället.

100. Plattare mage
Svulle mage? Tillsätt en handfull med persilja i din lunch eller middag. Persilja ör naturligt vätskedrivande, och uppmuntrar din kropp att göra sig av med gifter och gaser som gör att din mage svullnar.

Så, det var alla 100 tips som fanns i tidningen, vissa har man ju faktistkt användning av :)

xoxo linda