10 tips!

Dags för 10 nya tips från Mys tidning :)

11. Cellulitstopp
För att förebygga celluliter ör det viktigt att få igång blodomloppet. Det betyder att det är riktigt dumt att sitta med korsade ben längre perioder, eftersom att det främjar vätskeansamlingar och anstränger både blod- och lymfkärlen. Så när det går, sitt med benen rakt upp och ner.

12. Uttorkad?
Testa om du är uttorkad genom att nypa dig själv på baksidan av handen. Om det tar mer än en sekund för huden att räta ut sig igen, så är det din huds sätt att tala om för dig att du behöver mer vatten.

13. Säkra lockarna med ånga
Det är alltid en kamp att få lockarna att hålla hela kvällen. Ett sätt att ge din look längre livstid är att sätta upp håret på spolar när du gör dig i ordning. Innan du duschar, täck över dem så att de inte blir blöta och hoppa sedan in. Ångan kommer att hjälpa till att göra lockarna mer hållbara medan du duschar. Om de blir fuktiga, torka dem med en fön, först på hög värme och sedan med kall luft.

14. Mer plut med pärlemor
Komplex för tunna läppar? Få dem att se fylligare ut genom att applicera antingen ett riktigt ljust läppstift eller ett med pärlemor i, och dutta därefter på lite läppglans på mitten av din underläpp. Och pluta på.

15. Rakt med mjölk
Ett gammalt indiskt husmorsknep är att använda mjölk som ett naturligt sätt att få rakt hår. Häll lite mjölk i en sprayflaska, spraya på ditt hår när det fortfarande är fuktigt och låt det verka i 20 minuter. Tvätta och schamponera därefter som vanligt. Ta-da, håret är rakt.

16. Rena rötter
Rester från produkter som sitter kvar i ditt hår kan hindra dig från att få din frisyr att hålla. Använd ett djuprengörande schampo eller flytande tvättmedel (jo, du läste rätt!) följt av generöst med balsam en gång i veckan så ska du se att frisyren håller hela kvällen hädanefter.

17. Bakfulver - inte bara för baket
I brist på torrschampoo tar man: bakpulver! Använd det precis som ett vanligt torrschampo för att hålla håret fräscht mellan tvättarna.

18. Bolla ur
Det kanske låter helgalet, men om du inte har råd med en massage - lägg ett par tennisbollar på golvet och lägg dig på dem. Rulla lätt fram och tillbaka dem, det känns faktiskt skönare än man kan tro.

19. Rätt mascara
Om du har ljus hy och väldigt blont hår, satsa på en mörkbrun mascara för en mer naturlig look. Spara den svart till festmakeupen istället.

20. Fint med folie
Täck ditt hår med aluminiumfolie när du använder en inpackning, så verkar den både snabbare och mer intensivt.

xoxo linda