Plugg och The O.C.

Har läst lite till NK-provet och det går ganska bra faktiskt och även lite teori. Ska läsa klart om "Människan" som kapitelt heter. Samtidigt kollar jag på The O.C. för jag såg att kanal 5 har gått om mig så kände att jag behövde kolla lite på det.

Praktiken har varit seg och läxan vi fick av Pelle hade han visat fel på så kunde inte hjälpa till, jej.. I och för sig gjorde det inget eftersom jag inte ville, men ändå. Fick en ny istället, ska kunna Complicated (?) till på måndag. Har övat en del idag och det sitter rätt bra faktiskt, men får öva under helgen.

Nu ska jag nog packa lite inför imon, ska ju ut för första gången, men My och Nils. Kanske Samuel och några av Nils kompisar hänger med också. Men innan det så blir det shopping med My och Janeth :)
Efter jag har packat blir det nog in i duschen. Har faktiskt lite ont i armen efter sprutan igår, det är lite ömt och typ nu när jag skriver så orkar inte handen med riktigt och den gör lite ont. Man kan säga att min vänstra sida inte funkar riktigt som den ska.

Bara för att vädret sög idag så lägger jag upp en bild från i somras!


xoxo linda