Dagen!

Har inte gjort så mycket idag, lagt till en sak till på min affisch till PA redovisningen i maj. Rätt drygt. Det regnar idag, visste inte att hösten redan hade kommit. Visst är det bra, för då försvinner ju snön, men man vill ju allt annat än gå ut. För att göra det hela ännu värre så åker två tjejer i klassen till Tunisien idag, till värmen och solen, inte alls avundsjuk, nej nej. Det ska ju bli varmare här borta men ändå rätt kallt jämfört med Tunisien. Men så går det när man handlar upp alla sina pengar, får skylla mig själv ;)
 
Snart lunch, tur det för jag börjar bli hungrig igen, tyvärr blir det inget gott :( Sen media igen och sen slutar vi! Ikväll kommer Janeth och Robin, trevligt! :) Ska se om jag hinner läsa lite, är inte långt kvar i HP nu, dom har tagit sig in i Hogwarts och Voldemort vet om det, så det är spännande att se hur dom har gjort fighten i boken, va så längesen jag läste den sista (fast då på svenska). Vi ska äta tacos så måste handla lite också.
 
Känner att jag inte har någon vidare struktur i mina inlägg, skriver om allt och inget i ett och samma inlägg. I helgen ska jag se om jag kan hitta olika ämnen att skriva om, mina åsikter och så. Tyvärr är jag inte så bra på att skriva mina åsikter på rätt sätt, dom låter ofta negativa och vissa tar åt sig eller tar illa upp. Och så självklart så tycker inte alla samma, det vet jag, så ibland kan folk bli sura för att jag tycker något annat. Kom på ett ämne nu, Jockibois (?) uttalande om drogerna, där vet jag att mina åsikter är lite tvärtemot andras.
 
xoxo linda