Det är över nu

I fredags var det avslutningsfest med volontärarena någon stans förbi Teleborg. Hade riktigt roligt och det var kul att se alla "ledare" och "ansvariga" släppa loss, det var nog skönt för dom att allt var över. Vi körde roliga lekar, dansade och pratade, fick god mat, grillad kyckling! Var även kul att träffa alla igen, satt vid samma bord som dom jag tycker mest om och det blev riktigt bra stämning! :) Många tog bussen hem därifrån vid 11 men jag och några andra tog sista bussen vid 12 och det var lite tråkigt eftersom att så många hade åkt, men vi pratade och kom in på ganska privata saker och lite synpunkter på saker och ting. Riktigt skönt faktiskt! Tog bussen från Växjö vid 1.
 
I lördags åkte jag och mamma till Hällevik för att kolla på min kusins gymnastikuppvisning. Man blir så sugen på att börja igen och ångrar att man någonsin slutade. Men det var bäst så. Efter det badade vi lite och sen grillade vi. Några från släkten var också där så vi hängde ihop.
 
Igår var det min absolut sista dag som volontär, slutade ju egentligen i söndags förra veckan men det var som arbetande volontär kan man säga. Vid 7 träffades alla på stortorget i Växjö för att sen delas upp i två bussar. Resan till Solna var rätt dryg, det var kul med folket och så, men att sitta på en buss i ca 7 timmar är allt annat är roligt och bekvämt. Läste lite, pratade lite och hade det trevligt. Vi fick ta en stadsbuss (länstrafiken) av någon anledning medan den andra bussen var en ramkvilla. Det innebar att vi inte fick någon toalett, lite segt för då fick man göra lite onödiga stopp, men samtidigt var det skönt för då kunde man sträcka på sig och köpa sig något om man ville. Vi var framme runt 2 och sen gick v till deras Fan Zone för att äta korv och ta gruppfoto med alla andra volontärer som var där från olika delar i Sverige. Sen gick alla tillsammans till Friends Arena för att se Tyskland vinna mot Norge. Sverige kom i halvlek och det blev ett sånt jubel, rätt mäktigt och det måste ha känts bra för dom också! Eric Saade öppnade hela matchen genom att sjunga "Winning Ground" som jag tycker är riktigt bra, speciellt om den spelas på en arena, blir mycket större då. Nu var han alltså där och sjöng den live, nice! Resan hem var också lite seg men nu hade vi musik och spelade kort och pratade om allt och inget. Vi satt näst längst bak men jag flyttade bak så man kunde umgås med alla. Så till sist satt alla i hela bakre delen och pratade och citerade filmer och serier.
Det blev alltså en riktigt bra resa trots allt, men nu är det officiellt över och det är riktigt tråkigt. Hann inte säga hej då till någon mer än 1 och det känns så där. Men det pratas om att ha en återförening och har man tur kanske vi träffas på Rix FM eller Karl-Oskar dagarna.
 
Idag åkte vi till Göteborg och stannar här till på söndag. Va nyss på Liseberg med My för att se "Lotta på Liseberg". På torsdag blir det Liseberg med en kompis och han och hans mamma, som stannar över natten. På fredag kommer Rickard :) Har lite planerat men sen får vi se vad som händer!
 
xoxo linda