God natt! 🌛

Hade tĂ€nkt lĂ€gga mig tidigt idag för jag har sĂ„ ont i halsen idag. Tror jag börjar fĂ„ halafluss efter att jag satt ute med Elin och Henke i 2 timmar efter passet i lördags. Vi stĂ€mplade ut runt 4:40 och sen hann klockan bli ca 5 innan vi var ute ur byggnaden. Vid 7 sĂ„ gick vi till sist hem, och dĂ„ hade jag suttit ute i 2 timmar och fryst vĂ€ldigt mycket. Kan ju bero pĂ„ det, men kul hade vi! 
Vi pratade lite om festen och det verkar som att vi redan har nĂ„gra som Ă€r pĂ„, supee kul ju! Hoppas schemat slĂ€pps snart sĂ„ vi kan bestĂ€mma dag :) 

Annars dĂ„? Tog tempen för ett tag sen men visste inte nĂ€r det rĂ€knas som feber, googlade och det visade sig att jag har lite lĂ„g feber. KĂ€nner mig lite varm och har ont i huvudet + kĂ€karna, förutom halsen ocksĂ„ dĂ„, sĂ„ det förvĂ„nade mig inte att det var lite feber. TrĂ„kigt men hoppas det Ă€r bĂ€ttre imon! DĂ„ Ă€r det Ă€ven vaxning med My och Janeth, kommer nog dö en smula. 

Har börjat packa lite inför Spanien, har lagt i alla klÀder jag tror jag behöver sÄ det Àr en start. TÀnkte som sagt somnat tidigt men fastnade med boken och sÄ brÄkade jag med skrivaren ett tag. Men nu ger jag upp! Kollar pÄ helgens Doobidoo sÄ ska somna till det. Har tyvÀrr inga bilder nu men imon ska jag försöka ta kort pÄ skorna som jag hÀmtade ut innan.

xoxo linda