Ute - Lisa

Lisa blev den sista modellen då ju fast hon blir inte lika rolig på kort som Göran.

Du är fin <3
Mamma kom hem för inte så länge sen så jag hoppas att hon sätter igång med maten snart, men kanske måste upp och hjälpa till. Vet tyvärr inte om jag orkar det för mår dåligt idag med.
Har bestämt mig att på onsdag så ska jag gå till vårdcentralen och se om dom kanske vet vad som är felet, det har dom i alla fall gjort innan.

Imon så ska jag stanna kvar i Växjö med Älsklingen, hoppas jag :)
På tisdag ska jag stanna kvar med My, och om någon mer vill. Det blev inte att äta efter skolan utan vi äter när vi har lunchrast i skolan, för det borde vi ju få. Minns inte hur schemat såg ut så vet inte när vi skulle få äta, om vi nu skulle få det. Men det vet jag imon :)

My fick ny mobil när jag fick min kamera så mamma ska ta hennes och då ska jag ta tillbaka den mamma lånar av mig och sen ska jag lämna in min mobil. Måste nog skriva ner allt jag har laddat ner så jag kan fixa det igen, kommer ju inte komma ihåg allt utantill. Men det får jag göra sen, samt skriva en Ullaredslista!

Jag har tre torkade rosor i mitt fönster och jag bestämmde mig för att sätta lappar på dom så jag vet vem jag har fått den av, och när. Så det gjorde jag innan :) Men se vilken som är nyast för den är fortfarande grön, dom andra e gul/bruna ^^

Är väldigt hungrig just nu faktiskt så ska gå upp ändå och se hur det går :)

xoxo linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0