Blubb blubb blubb

Sitter i soffan och har tråkigt och kom på att jag kan ta en vända på bandet sen och träna lite, har börjat göra benövningarna nästan varje dag + lite andra saker så vi får se hur det blir :) Men först ska jag borsta tänderna, det blev tacos till frukost och man luktar inte så gott efter det ;) Inte för att jag ska träffa någon men det känns så mkt fräshare efter!

Så, idag ska jag träna lite + duscha och sen ska vi till Netto med för katterna behöver mat :p Och imon är det skola och då är det innebandyturnering som jag bara ska kolla på ;) OCh på tisdag ska mitt skolarbete vara inlämnat, men ska nog läsa igenom det sen och kolla om jag ska ändra något, sen skickar jag in det!
Ska ju kanske läsa brevet från en "kompis" idag med så jag har det gjort, men vi får se vad jag orkar idag! Innan mamma ska åka till lägenheten ska jag få henne att hjälpa mig och My att fixa sommarjobbsansökan till posten så vi har det gjort också.

Jag och My fixade en "snygg" frisyr på mig igår och hon tog kort på den så ska be om bilderna så man kan visa resultat ;)

xoxo linda