Estvalls

Nu har jag tagit mig i kragen (säger man så?) och beställd mina bilder från Estvalls i Alvesta. Har bilder som är från förra året och sånt och har tänkt fixa det sjukt länge men har inte orkat eller blivit av. Men nu blev det så och jag ska hämta dom på torsdag :)
111 bilder för 327:- tror jag det va så va billigare än väntat! Kostar 2,99 kr/bild om man beställer över 100 st så det va tur annars hade det kostat 4 kr/bild och det tycker jag e lite för mycket faktiskt.

Ska faktistk försöka bli bättre på att fixa med bilder, tycker det är kul att ha minnen och det var väldigt längesen vi tog kort och beställde. Men nu ska jag göra det lite oftare så mitt fotoalbum fylls med roliga minnen :)

Ska bara komma ihåg att hämta ut dom med, kan ju göra det efter skolan eftersom bussen går dit, men vet inte om jag kommer ihåg det eftersom jag sover i Växjö tills då och det kan ju göra att jag glömmer det, men jag ska komma ihåg det :) Hoppas dom messar eller mejlar när dom är klara så jag vet att jag kan komma.

xoxo linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0