"Min pappa är gravid"

Så heter programmet jag kollar på just nu. Är bara 10 minuter kvar av det men blev så arg när jag såg det!

Det handlar om två män som föddes som kvinnor. De har båda gjort könsbyte. Minns inte när de träffades men det var efter att de blivit män i alla fall. En av dom har gjort om sitt könsorgan också så han är en man men den andra har kvar sin tjejdel (gillar inte orden) och kan bli gravid. Så genom spermadotanor så blev han gravid och de fick en söt son. Men efter ett tag så brann deras hus ner typ och dom hade inga försäkringar så de valde att flytta till en annan stad. Där blev dom inte accepterade av i stort sett någon.
En av dom var hos frisören med en av sönerna och när dom hade åkt så intervjuade kamerateamet honom och han var väldigt kristen så när han fick veta att mannen som han nyss klippte var gay och transsexuell så blev han inte så glad. Alla som var i kyrkan sa att det är helt fel, man får inte vara gay för gud anser att det är fel. Det är som att hela staden är religiös för ingen i stade accepterade dom.  

Dom har tre barn, vet inte hur dom fick dom två andra för den delen missade jag, men en födde dom ju. En av dom andra sönerna har aspergers och när han sa till läraren på den nya skolan att hans två pappor har fött ett barn så trodde läraren att han hade vanföreställning eller vad det nu heter och vill att han ska byta skola. Så man kan säga att han blev relegerad pga det så han får inte gå i skolan.

Männen bestämde sig för att prova att bli gravida igen och det verkar som att dom blev det. Eller bara han som har kvar alla tjejsaker.

Nyss gick eftertexten och då stog det att dom fortfarande försöker få ett andra barn och att dom andra sönerna fick komma tillbaka till sina klasser igen.
De bor i Las Cruzes och en av männen skapade en förening eller vad det var, som heter "Trans Cruses" för transsexuella personer. Tycker det är jätte bra.

Men anledningen till att jag blev så arg är att dom inte accepterar det. Det är väl för fan inget fel att byta kön? Trivs man inte som man är så ska man absolut göra något åt det, om man kan. Och det kunde ju domma så jag tycker det är jätte kul! Dom är jätte lyckliga och det tycker jag man ska låta personerna vara, oavsett hur man ser ut osv. Hatar folk med massa fördommar, ta reda på fakta innan!
Typ han frisören, han hade INGET emot den som klippte sig, men när han fick veta att han var bög och transsexuell så sa han att det är jätte fel och nu är det för sent att göra något åt det.

Det är svårt att beskriva allt och så men fy fan för såna människor egentligen! Det är bara olyckliga människor som måste klanka ner på andra så att dom sjunker till deras nivå. Usch!

(Såg nyss Idol och tyvärr gick inte Roshana vidare...)

xoxo linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0