Burn baby, burn

Igår va vi ute i solen lite och det blev rätt mycket färg, tyvärr inte den färgen man vill ha, men så går det när man inte skyddar sig!


Joo då, men jag känner mig otroligt sexig i detta. Inte konstigt att folk kollar. Har till och med fått märke efter solglasögonen, vit runt mina ögon (y'
Har lagt sig en del idag och det är skönt, men fortfarande väldigt röd och det svider om man nuddar på vissa ställen. Och detta är ju bara framsidan...

Så idag blev det att undivka solen så mycket som möjligt, köpte till och med en keps för att dölja ansiktet. Inte snyggt, men vad gör man. Har även gått runt i mysbyxor hela dagen, men det blåser jätte kallt så det är egentligen bara skönt :)

Senare sen kanske vi går ner till baren och ser om dom har något gott. Skulle prova någon frukdrink igår men blev iste som vanligt. Gott ju (a'  Näe men vi får se, bussen går runt 8:35 imon, mot flygplatsen och sen kommer det värsta, flygresan.... så alltså blir det ingen sen kväll ikväll! Är hemma i Alvesta tidigast 9 imonkväll!

xoxo linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0