10 tips!

Blir 10 nya tips såhär på förmiddagen/eftermiddagen!

41. Kladdfri mascara
Om din mascara har blivit tjock och kladdig, späd inte ut den med vatten. Det späder ut konserveringsmedlen och gör att det lättare bildas bakterier i mascaran. Ha som regel att byta ut din mascara minst var sjätte månad.

42. Snygg utan socker
Brukar du får mycket finnar? Testa att skära ner på socker eftersom det kan trigga hormoner som orsakar blemmor. På sommaren är det bra att vara restriktiv med rosévin som innehåller mycket socker - testa vitt vin eller vodka och mineralvatten istället.

43. Rougefria rötter
Applicera aldrig ditt rouge hela vägen upp till hårrötterna, det ser bara onaturligt ut och gör att du ser randig ut. Koncentrera dig istället på "bullen" på kinden, och var noga med att arbeta in rouget. Rätta punkten för färg hittar du lättast om du ler.

44. Missfärgade tänder?
Gör dina tänder vitare genom att borsta dem med en blandning av tandkräm och finrivet citronskal. Citronskalet är naturligt blekande utan att förstöra ditt tandkött.

45. Bota torra läppar
Om du har torra läppar, undvik läppstift som är matta och/eller har longlastingeffekt. De innehåller ingen olja, och kommer att torka ut dina läppar ännu mer. Satsa på krämiga läppstift istället.

46. Hela händerna
Kräm kvar på händerna efter att du smort in ansikte och hals? Tvätta inte bort den, smörj in baksidan av dina händer istället. Så blir dina labbar lika lena och släta som ditt ansikte.

47. Fina naglar
Om dina naglar är torra ocg delar sig, prova med att få i dig lite extra sulfur. Det är en mineral som är superviktig för att få starka naglar, eftersom den stärker nagelbädden. Sulfur finns det gott om i sparris, lök, vitlök och vitkål.

48. Superfoundation
Om din foundation har en tendens att inte sitta kvar på de fetare partierna i ditt ansikte, badda en mix av limejuice och tea tree olja på en bomullstuss över områdena. Vänta tio minuterm och applicera sedan din foundation som vanligt.

49. Lugna lockar
Om du har lockigt hår som tenderar att bli frissigt, blanda i en lite klicka balsam med din vanliga hårmousse innan di lramar i den i handdukstorrt hår. Det gör ditt hår lent utan att det blir så där stelst som det annars kan bli med moussse i.

50. Bota fet hårbotten
Om du har problem med att håret blir flottigt mellan tvättarna, prova att hälla kallt pepparmintté över hela hårbotten efter att du har tvättat med schampo och balsam. Det tar effektivt bort all överflödig olja från rötterna utan att torka ut resterna av ditt hår.

xoxo linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0