10 tips!

Igår var första halvan slut och nu börjar jag med den sista!

51. Testa först
Det finns små prover att få av i stort sett alla skönhetsprodukter, så se till att få med dig några hem från affären för att testa innan du köper en stort, dyr förpackning. Proverna finns faktiskt till för att du som kund ska kunna prova och se så att du inte får någon oönskad reaktion på produkten i fråga.

52. Smalare fingrar
Om du vill få dina fingrar att se långa och smala ut, måla helt enkelt dina nagkar i en blek nyans. Starka eller mörka färger kan bryta de naturliga linjerna på dina fingrar och få dem att se kortare och tjockare ut.

53. Fuktig med frukt
Känns och ser din hy lite uttorkad ut efter semestern? Istället för att hälla i dig stora mängder vatten, ät lite mer återfuktande frukt och grönsaker, som grapefrukt och gurka. Vattenmolekylerna i dem är bättre på att återfukta cellerna, samtidigt som du får en välbehövlig vitaminkick.

54. Lockar som lockar
Vill du ha väldoftande hår som du lite nonchalant kan slänga med framför ansiktet på eventuella snyggingar? Spraya lite bodymist på din hårborste innan du borstar ditt torra hår.

55. Säg ifrån direkt!
Om du märker att din frisyr börjar ta oönskade former när du sitter i klippstolen, säg till direkt snarare än att vänta tills frisöen är färdig. De är inte lika känsliga för kritik som man kan tro, och de vill faktiskt att du ska bli nöjd med resultatet - promise.

56. Undvik puderfåror
För att vara säker på att ditt puder inte lägger sig i fåror i ditt ansikte, presse på det snarare än att svepa på det. På så sätt fyller pudret i eventuella ojämnheter i huden snarare än att bara lägga sig över dem.

57. Rata rodnad
Om du blossar upp med röda fläckar på huden i ansiktet, prova att tillsätta ytterst lite matt blå eller grön ögonskugga i din foundation, blanda väl och applicera som vanligt. Blått och grönt slår ut rött, och ger dig en jämnare hudton.

58. Pudra eyelinern
För att undvika att din eyeliner smiter iväg under dagen, ta en korthårig, hård ögonskggeborste och doppa den i en skugga i liknande nyans och "fyll i" eyelinern. Du får en mer definerad linje och pudret i skuggan hjälper eyelinern att sitta kvar.

59. Morgondofter
På jakt efter en ny parfym? Se till att ge dig ut tidigt på morgonen. Ditt luktsinne är mer vaket då, och genom att vara en av de första i butiken slipper du en massa andra doftsugna som sprayar parfymer i luften och rör ihop ditt omdöme. 

60. Färga håret tjockare
Den nyans du väljer när du färgar håret kan även förändra texturen på ditt hår. Blonda nyanser innehåller oftast väteperoxid vilket gör håret mer elastiskt och får det att se längre ut. Mörkare nyanser "sväller" hårstrået och får det att se tjockare ut. 

xoxo linda 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0