10 tips!

61. Sudda sminkfläckar
För att få bort läppstift från kläderna, spraya på fläcken med lite hårspray. Låt torka lite , och torka sedan bort med en ren, fuktig trasa.

62. Sov dig slät
Det bästa sättet att undvika sovmärken och mer permanenta skador på huden i ansiktet är att sova på rygg. Så om du är en sidosovare, försök att lära dig att ämdra sovställning. Ett örngott av siden är en bra investering också, eftersom det låter din hy andas när du sover.

63. Hår som siden
Om du har långt hår och tycker att det alltid är trassligt när du vaknar, investera i ett örngott av satin. Det motverkar att ditt hår blir statiskt när du sover, vilket gör att det blir lättare att borsta på morgonen.

64. Tunt blir lätt torrt
Huden på dina smalben är tunnare än någon annanstans på dina ben, så efter du har rakat dem - var noga med att alltid smörja in dig med en fet kräm där.

65. Rama in ansiktet
När du skapar volym i håret, tänk bredd eller höjd. Om ditt ansikte är avlångt, tänk bredare och kamma bak sidorna på toppen av huvudet för en jämnare balans. Runda ansikten satsar bättre på volym på höjden, som slimmar av ansiktet.

66. Balansera fransarna
Om du använder lösögonfransar på övre ögonlocket, var noga med att applicera rikligt med mascara på dina nedre fransar. Om du lämnar dem osminkade kommer lösisarna att sticka ut och se plastigt fejk ut.

67. Göm ansiktsfjunet
De flesta har tunt, fint fjun i ansiktet, och puder och foundation kan ibland göra att det syns mer. Dra lätt med lite toalettpapper över för att få bort överflödigt smink.

68. Undvik överdos
Börja alltid med håret längst bak när du applicerar stylingprodukter. Eftersom du har mest hår där får du en jämnare fördelningm och hindrar dig från att överdosera fronthåret som lätt kan se flottigt ut då.

69. Tvätta bort torrt
Tvätta med mjällschampo på områden där du har torr hud på kroppen. Det sänker nivåerna av jäst i huden, vilket kan orsaka torr fnasig hud.

70. Rata gammalt rouge
Alla makeup-produkter har ett bäst före-datum. Om ditt rouge börjar få en slags film över sig, så kan det bero på att du överfört oljor från din hud till dosan. Då är det dags att unna dig själv ett sprillans nytt!

xoxo linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0