10 tips!

Ska snart gå och äta men först kommer 10 nya tips upp!

71. Tunga lockar
När du tvättar och stylar lockigt hår, börja alltid från topparna och jobba dig in mot rötterna när du har i produkter. Lockar behöver vikt för att få dem att hålla bra, så genom att applicera mer produkter längst ut kommer du att sträcka hårstrået och ge dig fantastiska lockar.

72. Sminka håret?
Slut på torrschampo? Testa något av det här: om du är blondin, borsta på lite pressat puder med en ren rougeborste. Om du är brunett, använd ett matt solpuder istället. Eller prova att borsta i lite bakpulver, helt enkelt.

73. Penslat plut
Det klassiskt röda kommer alltid att vara aktuellt, men för att undvika den där spruckna looken som lätt uppstår - använd en pensel för att måla på läppstiftet. Det gör att färgen lättare tränger ner i läpparnas linjer och ger en jämnare finish.

74. Snygg med skugga
Om du har slut på eyeliner, doppa en tunn ögonskuggebprste i vatten och mpla en kunn linje med brun ögonskugga under dina fransar. Det håller mycket längre än vanlig kajal, och du slipper dessutom att oroa dig över att smeta ut den.

75. Luggklippt
Om du busar och klipper luggen själv, spraya den med lite hårspray först. Det hindrar saxen från att slinta, och gör det lättare att få luggen jämnare. Och din frisör kommer inte att märka något.

76. Vitare tänder
Blanda lite blå ögonskugga med ditt läppbalsam, och applicera på läpparna. Det kommer att få dina tänder att se vitare ut, och vi lovar - dina läppar kommer inte att se blå ut. Satsa dessutom på läppstift med blå undertoner, eftersom det ger illusionen av vitare tänder.

77. Perfect match
Sminka dig alltid i den typ av ljus som du kommer att vistas i. Gör din dagsmakeup i närheten av ett fönster, och din kvällsmakeup i svagare ljus - på kvällen kommer du att behöva mer smink för att lyfta fram sina bästa drag.

78. Praktisk snabbtvätt
Har du inte tid att vänta hela dagen på att dina makeupborstar ska torka? Ta bort den värsta smutsen genom att torka av dem med vårtservetter, och låt dem sedan torka i 30 minuter.

79. Balsamera benen
Slut på rakskum? Brukar du köra med duschtvål istället? Testa balsam när du rakar benen! Det gör det inte bara busenkelt att raka utan att skära sig, du får dessutom superlena ben efteråt. Och ja, det fungerar med precis vilken typ av hårbalsam som helst.

80. Red ut trasslet
Om du alltid brottas med trassligt hår, borsta ut det innan du tvättar håret. Ditt hår är som allra mest ömtåligt när det är blött, så du gör mindre skada om du reder ut det innan du hoppat in i duschen.

xoxo linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0