10 tips!

Här är dom näst sista 10 tipsen, dom sista kommer imon!

81. Fräsch hela dagen
När det är riktigt varmt ute kan det bli svårare att hålla sig så fräsch som man vill. Prova att använda en herrdeoderant istället. De är starkare än de som görs för kvinnor, och kommer därför att hålla dig torr längre. Försök bara att undvika så kallade "sportvarianter", de brukar lukta lite väl mycket herrdoft.

82. Din ultimata foundation
Har du fortfarande inte hittat din perfekta foundationnyans? Testa färgen i din urringning nästa gång. Hudtonen på bröstet är mest lik den i ditt ansikte, och eftersom området är störra är det lättare att se vilken nyans som matchar din naturliga perfekt. 

83. Spegel, spelgel...
Håll din badrumsspegel fri från imma genom att gnida in lite rakskum på den. Låt torka, och gnugga sedan tills det ser rent ut. Nästa gång du duschar bör du kunna spegla dig direkt när du hoppar ur duschen.

84. Punktbehandla plitor
För att lugna ner ilsket röda plitor på ett kick, droppa lite ögondroppar på en bomullstuss och håll emot den ömma punkten i 10 sekunder. Det tar udden av rodnaden, och gör att du kan ge dig ut i partynatten ändå.

85. Ruskigt mycket rouge
Tagit i lite för mycket med rouget, men har ingen lust att göra om hela din makeup? Torka försiktigt med en bomullstuss över kinderna. Det lyfter bort rouget, men är tillräckligt skonsamt för att inte bråka med din övriga makeup.

86. Näsan nästan
Många glömmer bort nästippen när de tvättar ansiktet, trots att den lätt blir både oljig och smutsig. Använd små cirkelrörelser när du tvålar in dig för att vara säker på att din snok blir riktigt ren. 

87. Finplockade bryn
När du plockar dina ögonbryn, gör det alltid i dagsljus. Solens skarpa ljus kommer att göra så att du ser alla de små ljusa hårstråna som inte syns under din badrumslampa. 

88. Nästan smärtfri vaxning
Trött på att det gör ont när du vaxar benen? Ta en värktablett med ibuprofen en halvtimme innan du sätter igång. Det gör inte processen smärtfri, men det kommer definitivt att ta udden av det onda.

89. Sudda ut gränserna
Om du är sugen på att experimentera med säsongens knalliga ögonmakeup, var noga med att sudda ut alla eventuella kanter. Ta en mjuk lite borste, och sudda, sudda, sudda! Det hindrar starka färger från att se ut som att du lagt på för mycket, och gör looken lättare att bära. 

90. Snabb pick me up
Värm en tvättlapp 20 sekunder i micron, och skvätt en essentiell olja över den. Se till att tvättlappen inte är för varm, lägg den över ansiktet och koppla av tills den svalnat.

Mot duschen!! 

xoxo linda      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0