10 tips!

Här kommer 10 nya tips!

21. Glittra fast
Om du älskar ögonskuggor med glitter i, men hatar hur kladdigt det brukar bli med dem, testa att lägga på lite läppbalsam på ögonlocken som grund. Dutta sedan på glittret med en borste snarare än att svepa på det med en borste. Det får glittret att fästa bättre, och får det dessutom att se mer intensivt ut.

22. Special occassion
Det här är inte för en vanlig kväll på stan, men om du har en extra speciell dag där din makeup måste hålla hela dagen - blunda och spraya väldigt försiktigt med lite hårspray över ditt färdigsminkade ansikte.

23. Ett äpple om dagen...mot blemmor
För att få ned rodnaden på småkvisslor, lägg en äppelskiva i kokande vatten och låt dra i fem minuter. Ta upp och krossa till en jämn smet innan du lägger på det på dina blemmor. Fruktenzymerna kommer att krympa storleken och dämpa färgen på mindre finnar.

24. Mjuka nagelband
Gnugga avokadoskal mot nagelbanden, låt verka i en halvtimme och torka sedan av. Supermjukt.

25. Städa brynen
Det är mycket lättare att underhålla formen på dina ögonbryn om du håller efter dem regelbundet, snarare än att du gör en rejäl plockningssession mellan varven. Förvara en pincett i närheten av badrumsspegeln och gör det till en vana att plocka bort nya småhår dagligen. På så sätt undviker du även att plocka för mycket.

26. Perfekt spraytan
Be den som sprayar dig på salongen att bara spraya ditt ansikte en gång, och din kropp två gånger. Det get ett mycket mer naturligt resultat.

27. Äkta hår
Om du är trött på att dina sminkborstar känns rispiga och att de inte blandar ut din bronzer och ditt rouge jämnt, investera i borstar med äkta hår. De är klart mjukare, och håller sig lena om du håller dem rena.

28. Maxgräns för balsam?
Alla standardinpackningar sluta verka efter 30 minuter, så det finns ingen anledning att låta dem sitta i längre än så i hopp om att du ska få bättre resultat. Om du vill ha en riktigt djupverkande behandling, använda en produkt som är avsedd för att penetrera hårstrået helt och hållet.

29. Finnar på ryggen?
Brukar du få finnar på ryggen? Leta rätt på en tvål gjord på fläderblom från en välsorterad hälsokostaffär, och använd den varje morgon i duschen. Den lugnar inflammationer, och hjälper till att motverla framtida utbrott.

30. Slimma fejan
Om du vill dölja en eventuell dubbelhaka, använd ett puder eller en foundation som är en halv nyans mörkare än din vanliga precis under hakan för att trolla bort den. Arbeta in mot bakre delen av käklinjen för att få mer definition. Glöm bara inte att kolla så att det inte blir en synlig kant.

xoxo linda