1 år!

Idag "firar" bloggen 1 år. Känner att den är ganska tråkig, borde kanske byta färger eller så snart, men det är ändå färger som jag tycker om, så vi får se...
Och våran sötnos Hugo fyller 3 år idag :)


Idag var det den segaste skoldagen på veckan. Längsta... Men morgonen börjar oftast bra när man möter upp Annelie på IT och där brukar folket va kul :) På eftermiddagen var det media och det var väl en helt okej lektion. Tills det skulle bli slagsmål under redovisningen -.-' Så jävla omogna vissa kan va asså! Hann med den vanliga bussen hem med My så det var skönt. Har ätit och plockat ner julsakerna. Egentligen gör man det imon men vi ska jobba och sen kanske det blir UNF så då hinner vi inte. Längesen det var UNF nu så det kan bli kul :) (Om man inte räknar med nyår då...)

Funderar på att äta lite kräm och läsa lite, kanske kolla på någon inspelning. Får se hur det blir :) Glömde ta kort på mina kläder idag men gör väl inget. Har jag tur så är mina mysbyxor torra till imon så kan jag ha dom på kvällen, tycker det är underbart att slaffsa runt i dom :D Och super sexigt på killar!!

xoxo linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0