10 tips!

För några månader sen började jag skriva lite tips som jag hade läst i en tidning (Glaze) som My har. Men slutade vid punkt 8, det finns 100. Så tänkte nu skriva alla, fast 10 åt gången. Får se om jag gör det varje dag :) 

1. Naturliga fransar
För att få din mascara att se mer naturlig ut och hindra den från att kladda, applicera den endast på dina övre fransar. Om du målar de nedre fransarna ser der lätt allt för fixat ut för en naturlig vardagslook.

2. Ljusa upp
Precis innan du ger dig ut i partynatten, dutta lite concealer mellan dina ögonbryn, precis ovanflr näsryggen. Man brukar bli lite röd precis där, men genom att jämna ut hudtonen kommer du att ljusa upp hela ditt ansikte på ett kick.

3. Klara ögon
Få trötta ögon att se pigga ut genom att doppa två påsar med kamomillté i ett glas med isvatten. Kläm sedan ur dem, och lägg på ögonen i 10 minuter. Garanterat bättre än all makeup i världen på att pigga upp.

4. Finare falskt
Om du vill anvnda lösögonfransar, men är orolig för att de ska se för onaturliga ut, gör såhär: Dela dem på mitten och applicera dem bara på yttre delen av dina ögonlock. Förföriskt flirtigt.

5. Vinn över småhåren
För att tämja bångstyrigt hår utan att ttynga ned det, spraya lite hårspray på din borste och dra den sedan lätt genom håret. Att spraya stylingprodukter rakt på håret kan få det att se extra hängigt ut. 

6. Bananboost
Spara pengar på ansiktsmasker genom att göra en egen. Om ditt ansikte känns lite torrt, ge det en fuktboost genom att blanda två bananer, en och en halv deciliter naturell yoghurt och en matsked honung. Applicera i hela ansiktet, låt verka i 20 minuter och tvätta sedan av den med varmt vatten. Din hy blir garanterat len och åter fuktad.

7. Bronzer-bränna
Brun utan sol-bränna på sommaren? Dra på lite solpuder i nacken och under dina armar. Det kommer att suga upp både fukt och svett, samtidigt som du slipper risken med vita fläckar och ränder. Genialt.

8. Fläckfritt
Om du stör dig på att rödvinet fläckar ner dina tänder, gnugga lite läppbalsam på dem innan du dricker det för att skydda tänderna.

9. Blek naglarna
Om dina naglar är lite gula längst ut på topparna, gnugga en klyfta citron mot dem. Syran kommer att äta upp alla eventuella fläckar, och du kommer att få en naturlig mainkyr som skulle göra vilken franyska som helst avundsjuk. 

10. Mera bubblor
Visste du att du faktiskt kan schamponera ditt hår för mycket? Om du inte tycker att det löddrar tillräckligt, ta inte mer. Testa istället att blöta håret lite mer. Mer vatten tunnar ut formulan, och släpper loss bubblorna. 

xoxo linda  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0