Livmoderhalscancer

Gjorde en spontan tripp till VC med My och Janeth och tog den där dumma sprutan. Läste på Mys blogg att dom skulle dit och då ville jag följa med, den är ju gratis och kan ju hoppas att den funkar. Vid 3 stack vi så missade sista lektionen på praktiken idag. Ska ta nästa om 2 månader.

Om ca en timme ska jag ut med en kompis som behöver prata. Har inte träffats på länge så har rätt mycket att prata om. Man mår ju dåligt om man samlar massa skit inom sig och inte kan prata med någon om det, och jag märker att det har börjat gå lite för långt nu så måste verkligen träffas innan det kanske blir värre! Man ska ju finnas där för sina vänner no mather what! (stavning?).

Ska gå och byta kattsand och sen har jag gjort allt jag ska för ikväll. Kanske ger mig på media uppgiften för jag tror jag har tillräckligt med material. Måste fortsätta öva på provet också, går verkligen skit dåligt! Läser ju bara frågorna och svaren en gång om dagen och det räcker inte. Och imon ska jag ringa till trafikskolan och försöka boka in någon tid på tisdag nästa vecka, måste betala först med. Blir att plugga teori också, plus läxan vi fick av Pelle, men den börjar jag få koll på nu!

xoxo linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0