Idag!

Brukar alltid kolla FB på morgonen (dålig vana) och då handlade de flesta statusarna om att alla var trött och skulle till skolan. Då njöt jag lite för jag är ledig idag med ;) Men jag får väl samma problem imon.
 
Idag ska jag till skolan vid halv 3 för att ha möte med min handledare om projketarbetet, hoppas det går bra. Har ju inte gått som jag har tänkt mig under lovet. Min tidsplan sabbades efter att jag fått det där viruset som sa att jag laddat ner barnpornografi, känns som det va jävligt onödigt att det skulle komma. Men men, läste lite om det och det är många som har fått samma, till och med en av lärarna på skolan hade fått det.
 
Efter mötet så ska jag få min andra ansiktsbehandling, en lite kraftigare denna gången. Första gången fick jag 20% och nu ska jag få 30% eller om det var 35% så det kommer svida en del. Men det är det värt :) Det är klockan 4 så har ju tid på mig i alla fall.
 
Efter behandlingen så ska jag och My till arbetsförmedlingen i Växjö. Dom hade öppet oftare och längre där än hemma så det blir enklare. Ska ta och skriva in mig och det är lättare om dom hjälper mig eftersom det finns lite jag undrar över. Har bara skapat ett konto på deras hemsida, inget mer, så det är dags för inskrivning. Egentligen gör man det efter studenten men det borde gå nu med.
 
Efter vi har varit där så tar vi en tur på gymmet. Släpper av My där medan jag är i skolan, men hon får gå dit 2 gånger. Sen är man nog lagom trött så tror jag somnar rätt bra inatt!
 
xoxo linda
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0