Älska

Har börjat läsa i andra boken, alltså typ fortsättningen på boken jag läste ut igåt. Det är en serie men man behöver inte läsa dom i ordning, det är fristående böcker. Boken jag läste ut heter Synda och nu läser jag Älska.

Det är en erotiskt serie men inte alls så... porrig som 50 nyanser serien. Dessa är rätt lugna, och utspelar sig på 1800-talet så dom kanske inte var lika hardcore som nu för tiden.

Synda var en bra bok, lite spännande och ibland även rolig, så det hoppas jag att Älska också är. Läste ju en serie som heter 80 dagar röd, blå och gul, alltså tre olika böcker som det även kommer två till på fast dom skapar en annan serie. Låter kanske konstigt, men dom tre första handlar om samma personer men i dom kommande får man följa andra personer, men det är ändå samma serie. Även det är en erotisk serie men den var mer som en dålig kopia av 50 nyanser.

Nästa serie heter För dig och finns i tre delar, blottad, sedd och nära. Tror att även det är en någon erotisk serie? Det visar sig!

xoxo linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0