Tjejkväll!

Just nu är Janeth här och vi pratar lite. Innan ringde ett casino företag som jag sökte jobb hos i söndags, och innan ringde dom och frågade om jag va intresserad och ville komma på intervju på fredag klockan 5. Hoppas lite att det inte går bra för då blir det ju jobb på helg nätterna, och då är jag ju i stort sett alltid på McDonalds så vi får se. Det tar vi när vi kommer så långt!

Igår kom älskling, Robin och Janeth och vi kollade på Eva Rydberg. Inte så bra som jag hade hoppats men det brukar tyvärr vara så, en av dom bästa gjordes för 11 år sen så det blir väl lite sämre med åren. Men det var en mysig kväll med alla och vi åt gott!

Idag hade jag tid hos Dr. Tore och det gick också bra, hade tänkt byta sort men han sa att det gått bättre än väntat så jag behåller dom! Annars har jag och Rickard mest bara slappat och kollat film. Han hade köpt Elysium, en film som vi tänkt se på bio men det var under tiden han gjorde GMU så det var lite ont om tillfällen, så när vi väl kunde så slutade den visas dagen innan. Men det var kul att han köpt den och den va väldigt bra och spännande, ibland lite svårt att hänga med men kanske va för jag va trött. Men den rekommenderas trots dåligt slut! Idag firar vi även 13 månader ihop :)

xoxo linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0