God natt!

Jobbat 2 väldigt intensiva pass både torsdag och fredag vilket min kropp inte längre klarat av, men det är inte så konstigt. 

Ikväll har jag fixat med delar av deklarationen, räknat på bensinkostnader och jag borde få tillbaka en del. Åt nyss vanilj kesella med äppel, väldigt gott! Längesen jag åt det faktiskt :) 

Imon (idag) är det kalas för mitt kusinbarn och det ska bli super! Ska hoppa i säng nu!

xoxo linda 

Trött...

Det beskriver nog mitt mående den senaste tiden. Eller dom senaste månaderna. 
Folk verkar inte förstå hur trött man kan va, utan tycker bara att man är lat och inte vill hjälpa till. Det är inte så, jag har bara noll energi, orkar knappt jobba. Hade jag kunnat hade jag sovit bort hela dagarna, bara för jag är trött hela tiden. 

Men folk har som sagt ingen förståelse, tråkigt tycker jag för det är inte så att jag gör detta med flit. Hade jag orkat hade jag hjälpt till, men nu gör jag inte det. Trotts att jag sover rätt bra på nätterna. 

xoxo linda 

Pjuh!

Varit ett par intensiva jobbdagar nu med massor av folk! Idag va den "värsta" för mig men det gick rätt bra till sist. Tyvärr är jag helt slut efter varje pass med huvudvärk, utmattad, ont i fötterna/hälarna och smalbenen + vaderna typ krampar, är nästan sängläge direkt när jag kommer hem!

Blev spontant pizzamys med mamma ikväll, och lika spontant jobbpass imon... ville verkligen va ledig för jag har ingen lust att jobba 7 dagar i rad med bara en ledig dag innan jag ska på att igen. Men det gick verkligen inte att lösa gör när folk väl svarade sa dom nej... och då känner jag att jag måste ställa upp. Kanske är det jag som behöver hjälp någon gång? Så ska jobba 11-14, förhoppningsvis mindre om dom inte behöver mig mer, så det är inget långt pass alls vilket blir lagom i så fall. 
Men pizzan va god och vi blev mätta båda 2 :) 

Ligger faktiskt i sängen nu och ska väl sova snart. Måste bara smörja in mig tror jag för har börjat få typ eksem, aldrig kul... och speciellt inte när man jobbar och tvättar händerna i bakteriedödandervål så pass ofta, huden hinner liksom inte läka då. Men har blivit extra känslig med huden senaste 2 veckorna tror jag? Hoppas det går över snart :)

xoxo linda 

Tisdag!

Har ätit frukost 2 gånger idag och pluggat. Ska ha möte med chefen vid 16 så försöker få allt att fastna i huvudet.
Tyvärr är det svårt, blandar ihop allt. Är dom svårare häftena kvar så inte så konstigt kanske, men är så tankspridd.

Ska även prata med chefen och en väldigt viktig sak och jag vet inte hur hon kommer ta det vilket gör mig nervös och extra tankspridd. Förhoppningsvis ska allt gå bra men man vet aldrig, jag är rädd för att göra henne besviken och att hon ska känna sig lurad och sånt. Break a leg önskar jag mig själv! 

Åker lite innan 15 för att skicka tillbaka en film på ICA och sen för att försöka hinna skriva klart personaluppställningar innan mötet, men får ta det efter bara om jag inte blir klar innan. Är bara 2 dagar men ändå. 

xoxo linda

April!

Oj va längesen det va jag skrev! Har för en gångs skull hänt något mer intressant än enbart jobb under denna period, jag va nämligen i London med My för att hälsa på bästa Elin! Va en super weekend med mycket prat, shopping och promenad. Bilder kommer, ska bara bli av med något slags virus i datorn först... måste bara få tummen ur och lägga över allt på den externa hårddisken innan jag formaterar om den. Men ska se om jag kan lösa på annat sätt. Men därför kommer det tyvärr dröja innan jag lägger upp några bilder. Idag har jag varit på påsklunch och firande av Jockes pappa hemma hos dom. Super gott med sån mat! Massa spel med "sonen" och övriga familjen. Kommer troligen skriva "sonen" och "dottern" istället för att skriva bonusson eller bonusdotter hela tiden. Bara så ni vet vad jag menar!
 
Ligger utslagen i sängen just nu, ska snart gå upp till My tänkte jag. Måste bara gå ner till tvätten, tänkte det skulle torka över natten så jag kan lägga in det imon för då kommer nästan hela släkten och "firar" oss. Är mer en släktträff men sen så har ju jag och My fyllt år. Ska bli kul att träffa alla :)
 
Detta är även första helgen som jag är ledig på! Blev lite fel på McDonalds så skulle jobbat imon men har bytt dom. Härligt!!
 
xoxo linda

RSS 2.0