Så ska det låta

 Sitter i sängen med Lillan och kollar på TV, bara myser! Igår va det kalas så hon har mest vilat idag, gymmade en stund också.

Igår flyttade Benjamin och som jag saknar honom och hans spinnande ♡ Vi va hemma hos Js föräldrar och åt innan och Benjamin bor ju där nu, va så kul att få träffa honom igen. Han är fortfarande rädd där borta så han gömmer sig på toan, så jag gick in och myste och lekte med honon. Men när vi skulle åka så sitter han där inne och piper/jamar samtidigt som han tittar på mig med dom största svartaste ögonen. Det va som att han bad mig att inte glömma att ta med honom hem. Usch kände mig så hemsk och ville bara ta med honom... Men jag vet att det blir bättre såhär även om han inte trivs än. 

Han va så snäll och go dom sista dagarna så jag funderade verkligen på att behålla honom, men han behöver få komma ut. Här är han och Ellie från igår.
Saknar honom massor! ♡
Min fina hjärtan ♡

Imon ska jag och Ellie på första träffen i mammagruppen. Det heter föräldrargrupp men gissar på att det är mest mammor där så jag säger mammagrupp. Vi ska ha spädbarnsmassage och prata lite. Ser fram emot det och är nyfiken på vilka man ska träffa. 
Efter detta åker vi till pappa en runda, stannar väl ett par timmar eller så :) är så dålig på att hälsa på där och tyvärr lär jag mig aldrig så blir heller inte bättre. 

xoxo linda