Paket till lillan! ♡

Förra veckan beställde vi lite saker till lillan och i veckan fick jag sms om att dom kommit. Fick 3 sms så gissade på 3 paket, och visste att 1 av dom skullr vara stort så att hämta dom själv var uteslutet, hade aldrig funkat! Så idag möttes vi på ICA när J hämtat barnen:
Och visst hade jag rätt med både antal och storlek!

Lillan skulle vara med och öppna allt.

Det vi hade beställt var ett resepaket från Jollyroom:
Det är alltså en resevagn, resesäng, skötväska och bilbarnstol. 
Vi kommer inte använda något av detta än, förutom skötväskan, då detta ska med på semestern i sommar. Stolen får vi se, hon har inte vuxit ur babyskyddet ännu. 

Beställde även ett paraply man har till vagnar men det är inget kul att visa. Ser ut som ett vanligt svart paraply. Allt är i neutrala färger så man kan använda till eventuella framtida barn, går även att köpa till liggdel i vagnen och byta färg på klädseln. 

Lillan fick provåka vagnen inne när jag hade fixat klart den och hon va super nöjd! Hade velat visa bild men tyvärr. Men så glad hon var i den. 

Hade tänkt köpa en transport väska och regnskydd till vagnen men visade sig att det ingick så nu sparade jag i alla fall 1000:- då väskan hade kostat 700:-. Kul när det är på det hållet :) 

xoxo linda 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0