Sprickfärdig

Nu är det inte långt kvar till beräknat förlossningsdatum, är ju beräknad nu i juni. Jag hoppas lite på den 28 för Ellie är ju född 28, men det är ju inget jag kan planera. Helt sjukt att vi snart är i mål men jag är såå redo att föda, magen är så stor och hård vilket jag inte minns att den var med Ellie. Har så mycket nervkläm nu att jag skulle vilja ligga i sängen hela dagen för det gör att jag inte kan gå och knappt stå. Tyvärr har det börjat komma även när jag sitter och ligger ner så ja, nu är jag rätt less. Magen både känns och ser sprickfärdig ut, håller på att brista inuti min navelpiercing ser det ut som, svider med.

Trotts allt detta så vet jag ju att jag kommer sakna allt, inte krämporna kanske men allt runt om kring. 

Nu ser jag ändå fram emot att få läka. Blev ju gravid när Ellie var runt 11 månader och man brukar säga att det tar 1 år innan man har läkt klart, och jag tror inte jag hann läka klart och det är därför krämporna kom tidigt och starkare denna gången. Behöver ju absolut inte va så för alla men det stämde för mig. 


Ska till barnmorskan idag så ska skriva ner lite funderingar jag har, glömmer alltid så har haft samma fråga i över 1 månad men alltid glömt av det, så idag skriver jag ner dom! Ska se hur statusen är också, tänkte även se om hon kan kolla om något är på gång eller hänt med tanke på trycket och smärtorna. 

Jag hoppas att M ligger så pass långt ner att öppningskedet bara tar någon timme. Tycker förlossningen med Ellie var helt lagom tidsmässigt (ca 14 timmar från regelbundna värkar tror jag) för då hängde man med, men kortar gärna ner det någon timme ändå. Så vi får se helt enkelt. 

Följer fortfarande samma kurva på magen som med Ellie, vikten har jag nästan prickat exakt också men brukar ligga ca 1 kg under. Därför tror jag att det kan va en flicka till. Men tycker samtidigt att denna bebisen känns större i sina rörelser och då tror jag det är en pojk.
Har även nästan exakt samma blodtryck och bebispuls som med Ellie. 

xoxo linda 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0