Prov

Har precis haft prov i medicin, hoppas det gick bra för jag har varit väldigt nöjd med dom 2 tidigare proven i ämnet. Detta var även det sista i ämnet så vill ju gärna sluta "på topp" nu när det faktiskt gått över förväntan. Alex tyckte det var mindre intressant med prov...

Så tacksam. Haft totalt 4 prov (eller 5 men kunde inte vara här då så skriver det nästa vecka) och han har sovit under 3 av dessa. Första somnade han vid bröstet så det var godkänt, lugn och fin. Han är så duktig när han sätter den sidan till.


Var på sjukhuset med honom i torsdags och även där var han väldigt duktig trots att det tog 3 timmar. Han log när dom stack honom i fingret och älskade att andas adrenalin, men sen somnade han och sov några timmar. Tufft. 

Även Ellie var jätteduktig. Avslutade med liten shopping på Grand och sen McDonalds. Nöjd tjej!

Har prov på torsdag igen så blir att plugga resten av veckan. Läsa i boken, kolla klipp och powerpoint presentationer som läraren gjort och så får vi hoppas på det bästa. Skrev ety prov i det ämnet i måndags men vet fortfarande inte om jag blev godkänd, svarade på allt men vet att det inte alltid var tillräckligt så jag är lite osäker och nervös. 


Imon är en rätt stor dag men mer om det då om jag kommer ihåg!

xoxo linda 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0