Härliga dagar

Denna veckan har ju haft så varma och sköna dagar, varit ute varje dag och njutit. I torsdags kom My och va här till kvällen, lyckliga barn! Jag passade även på att måla lekstugan, fortfarande bara gjort första strykningen men det blir nog bra när det är klart.
Vi måste även måla om utsidan för den är rätt ful, men det blir ett senare projekt, ska även göra en liten trappa för det är lite völ högt för E och A. 

Igår var vi hos Js föräldrar för dom passade Ellie medan jag och Alex var på babysim, sen stannade vi hela kvällen. Tyvärr fick Alex feber, 39.0 så han var jätte trött och rätt hängig. Vet inte om han hade det innan badet eller inte, så har dåligt samvete för det. Men han var piggare på morgonen och sen blev han dålig efter badet. Vet inte om han var sjuk eller om det är tänder på gång. Han fick svalka sig lite i diskhon i alla fall och det var skönt. 
Idag är han piggare tycker jag. Det är skönt att det har regnat för nu har hans näsa och ögon slutat rinna, lite snorig än men inte alls som innan regnet. Tror verkligen han har besvär pga pollen men BVC vill inte göra något förens han är 1 år så vi får snällt vänta. Stackarn. 

xoxo linda 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback