Jobb jobb jobb

Har varit lite intensivt med jobb mot vad jag är van vid så det ekar tomt här. Minns knappt vad jag skrev om sist. 

Har varit dödsfall på jobbet igen så har fått säga hejdå där. Personen hade även 2 katter och dom tog Js syster hem till sig då anhöriga var allergiska. Tycker det är toppen för katten hon hade innan var från en annan brukare men kissen fick tyvärr avlivas vid årsskiftet. Så nu har vi välkomnat Linus och Lotta. Fick träffa dom i lördags hos henne och dom är sååå mysiga. I lördags var det marknad här och vädret var ju toppen! Var där nere några timmar, lyckades bränna pannan, barnen åkte karusell och vi träffade lite känningar. En bra förmiddag.

Hem, duscha och vila för att sen åka till mormor. Åkte därifrån själv vid 6 för att göra mig klar för lite fest på kvällen. Blev himla trevligt och man pratar med personer men annars aldrig träffar. En gammal kompis träffar jag enbart marknadskvällarna tror jag och det är alltid lika kul. Pratar hur vi hade det då och dansat osv. Kom hem vid 3.

Firat påsk med familjerna men har tyvärr inga bilder över huvudtaget. Men bra har vi haft det. Bara bild på tårtan vi åt i söndags.
Igår provade vi ny rätt, tacopizza, och den blev riktigt bra:

Denna veckan jobbar jag helg och då jobbar jag 6 dagar, har gjort hälften nu. Imon har jag bara möte men sen är det lördag och söndag, gissar på måndag också. På fredag är det begravning för Js morfar och jag ser inte fram emot det. Har en klump i halsen så fort jag tänker på det och nästan ångest. Hans mamma har sagt att jag inte måste följa med men det känner jag mig "tvungen" att göra ändå, vill ju trots allt finnas för familjen. Men antagligen kommer jag lipa mer än dom och jag kände honom inte, träffats 1 gång och det var dagen han dog. 

Idag har vi äntligen köpt staket så nu är det på gång! Saknar skruvar och annat att fästa dom i men ändå, det värsta är införskaffat. 

xoxo linda 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0