Torsdag

Blev aldrig kort på barnens nya skor. Ärligt talat står dom fortfarande nere i källaren och ska bli impregnerade en gång till... men ska spraya imon så kan försöka komma ihåg att fota då. 

Hade kalas i helgen pch det blev bra, förutom att Alex vaknade upp super förkyld (sen åkte både jag och min familj på det). Men han höll låda ändå. Min fantastiska tårta som jag beställt. My hade en likadan fast blå, så himla fin den med! Ville knappt äta dom. Min var med vanilj och passionsfrukt, Mys var med vanilj och jordgubb. Blev kanon!

Varit fullt upp på jobbet men der har gått bra ändå. Är ledig onsdag-lördag sen jobbar jag söndag-söndag och är endast ledig på torsdag.

Idag har jag haft tid för mig själv. Varit inne i stan och hittat lite. 

Färgen på tröjan gör sig inte alls rättvis på bilden, är mycket ljusare och fin. Byxorna är inte alls något jag hade köpt förut men kunde inte låta bli så vill nog ha helsvarta med. Båda från New Yorker.

Hittade till Ellie på Maxi, skulle inte köpa mer till barnen men 2 av dom får hon i sitt påskägg så det inte bara vlir godis och sånt.
Hittade inget bra till Alex, så stora i storleken så får kolla vidare, har ju några veckor på mig. Men han fick dessa till badet i alla fall:

Och så köpte jag 2 scrunchies (?) på Maxi till mig, köpte en rosa förra veckan om ni minns.
Lila och svart. 

Sen hade jag en tid hos frisören så då blev jag lite ompysslad. Klippte av minst 10cm så det ser friskare ut och jag slipper sätta mig på det. Det gick halvvägs över skinkorna. 

xoxo linda 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0