Godmorgon lördag

I torsdags fick jag för mig att måla i Leos rum, man kan inte göra så mycket där nere men det fanns en garderob och skrivbordsdel som hade en tråkig brun färg och dörrarna var tapetserade i en loj blommig tapet. Det kan ni se nere i högra hörnet, hade tydligen ingen före-bild.
Det var visst inte i hörnet, men högra kanten i alla fall. Använde vanlig väggfärg så var osäker på hur det skulle fästa eller inte men jag är sååå nöjd!
Drog av tejpen igår och då lossnade lite, men annars så satt allt kvar och jag behöver troligen inte måla ett lager till. Det tog några timmar men barnen lekte fint och kollade på Pippi, jag var lat så tog den ända rena penseln och det var även den minsta vi hade.

Igår hade vi lekdejt med Elton och vid 4 började jag jobba. 
I tisdags fick jag "riktiga" kläder, har haft vikariekläder sen jag började. Jag går ju på vikariat och ska därför få ha odinarie kläder men det har inte funnits att beställa. Men förra veckan var det äntligen dags, jag har så liten storlek så inget fanns inne så jag fick vänta på att dom skulle komma. I tisdags kom dom och jag är så glad, ser det som en bekräftelse på att jag tillhör och förhoppningsvis blir det en fast anställning sen. Och nu fick jag äntligen klänningar med. Man har 10 plagg och antingen 1 eller 2 färger men det fanns inte mycket i min storlek så fick 4 olika färger men det går ju med. 

Fick denna bilden av Jocke igår innan jag började jobba.
Han hade somnat i bollhavet med stövlarna på. Eftersom Elton var här hann Alex inte sova middag, och J skulle åka med barnen till mina föräldrar ca 4 så han skulle somna i bilen. Men dom hann aldrig så långt. Sötnosen 💙 Sen somnade hab i bilen dit också. 

Idag är det marknad och sen får vi se. Tanken var fest men har kanske ingen att gå på. Trist för jag hade sett fram emot denna helgen då det alltid är fest och typ ända gången jag kommer ut. Så vi får se hur kvällen blir, hoppas jag får va hos någon.

xoxo linda