KFC

Åkte in för att storhandla efter jobbet igår. Fick sällskap av H som hade jobbat, gick in på Maxi först. Har ett litet missbruk med böcker och scrunchies (?) och Maxi brukar ha mycket av båda. Har dock satt stopp för fler böcker, gärna för i år. Har massa kvar hemma att läsa. Men dessa köpte jag:
Har även en i silver. Tycker dom är enkla och fina, en smula barnsliga också antagligen men jag har fastnat. Mötte även min ena moster där inne, stod och pratade ett bra tag. 
Sen behövde jag äta, hade inte ätit sen 12 och nu var klockan över 18:30. Vi gick över till KFC, har aldrig ätit där innan. Jag var inte helt impad, och egentligen inget min mage klarar av så bra så jag såg gravid ut när vi gick därifrån, eller jag svällde inom 20 minuter. Men jag tyckte dessa var söta:

Det är kyckling-popcorn. Så himla söta! Och lådan var med super söt. 
Var hemma runt 22, dödstrött. Gjorde mig redo för sängen och la mig. Jobbat idag, sen vid 15 hämtade jag barnen och det blev helg! Tanken va fredagsmys hemma med alla men bonusdottern skulle fiska kräftor med farfar och då ville Ellie också så Jocke fick följa med dom. Alex hade inte sovit middag på dagis så hans humör svajade för mycket, det slutade med att det bara är han och jag hemma ikväll. Fredagsmys med min man ❤ vi kollar på Shrek som är nya favoriten och äter godis. Först uppe i stora sängen men TVn dummade sig så vi gick ner igen. Ska strax natta honom, jag hade gärna också lagt mig.

xoxo linda