Utredning

Idag hade jag tid på VC med förhoppningen att utreda min mage. Fick en helt ny läkare som ska följa mig lite vilket är toppen för jag har aldrig haft samma 2 gånger. Men vi pratade om allt och jag har och ska lämna lite prover, lämnar förhoppningsvis det sista imon så sen är det bara att invänta svaren. Beroende på vad dom säger så får vi se hur vi går vidare. Kanske helt enkelt är min IBS som spökar men tycker det är så jobbigt nu.
Gick ner 3 kg mellan jul och nyår för magen bråkade så pass och jag hade svårt att äta. Nu är det så igen och har varit ett par veckor, så antingen gick jag aldrig upp i vikt eller så har jag gått ner igen. Jag varken vill eller behöver gå ner i vikt, att hamna under 50 sträcket vill jag undvika men just nu är det nära. Men det brukar gå i omgångar så snart kanske jag kan äta som vanligt igen. Just nu reagerar jag på all mat, får ont och mår illa av allt. Kan äta något och plötsligt tar det bara stopp, finns ingem chans i världen att jag får i mig en tugga till. Typ en ofrivillig ätstörning.
Men skönt att det är på gång. Tror dock att alla blodprover ser bra ut för det gör dom alltid, men vi får se. 

Imon åker jag till Stockholm med Js mamma och systrar för att se Magnus Uggla. Ska bli kul! Och på lördag är det schlagerkväll som jag tror blir kul också. 

xoxo linda