Tatuering

Är så sugen på att tatuera mig igen men har inte råd just nu, och även om jag skulle haft det så är det fel prioritet med tanke på den kommande flytten. Men vill någon gång göra för barnen, vet dock inte vad. Har alltid tänkt deras namn, men ibland kommer jag in på tanken att ha någon bild som symboliser barnen. Just den biten kan vara lite svår eftersom dom kommer tycka om olika saker under livets gång, men just nu är det enhörningar som gäller för Ellie och Alex har fastnat för dinosaurier och olika fordon som t.ex. grävmaskin.
Grävmaskiner är ju inte speciellt söta och även svåra att få simpla för det är så mycket detaljer. Den bilden jag hade här var den enklaste, så det lutar ju mer åt en dinosaurie för Alex's del. Men vi får se, kommer dröja men det är kul att längta lite. Har en del andra jag vill göra också så vi får se när framtiden väljer den vägen. Ska göra klart drömfångaren en dag med, har fått pris för den så vet på ett ungefär vad det kan gå på. Den ska bara bakas ihop fint med katten.

Den kommer gå ner vid den glada katten och jag vill att det ska passa. Vi kapade av drömfångaren när vi gjorde den för att få den större och för att detaljerna inte skulle flyta ut, men glömde då att ta bort en del som stör mig lite så då kan man lika gärna bygga klart den. 

xoxo linda