Fredag

Jag fortsätter mitt slöande framför Once upon a time i soffan, halvvägs på säsong 4 nu! Hade plöjt hela idag men har knappt varit hemma. 
Magen började bråka igår så tog det bara lugnt, den bråkade i morse med men sen piggnade jag till lite ändå. 
Åkte till Växjö först för att storhandla, sen till pappa för lunch och klippning. Sen blev det raka vägen till gymmet, blev ben och rumpa. Kommer troligen kännas rejält imon. Efter gymmet åkte jag till Jocke, skulle hämta lite saker men ville krama på barnen lite. Dom blev jätteglada och Ellie flög upp i min famn. Älskade barn! Fick träffa katterna med, dom va ute när jag kom men sen kom dom in. Inte träffat dom på jätte länge och har saknat dom mycket. Sen packa upp allt jag handlat och hämtat. 

Detta är min jobbhelg men är ledig idag. Börjar imon och så fyller pappa år så ska fira honom lite, tyvärr är inte barnen med men så är det. Dom ska fira sin faster ändå så bryr mig inte om att fråga. 

Det har varit så himla härligt väder till och från denna veckan, bland annat idag. Hade jag varit hemma mer hade jag definitivt tagit en promenad! Är det fint imon får jag gå ut med pensionärerna, det brukar alltid uppskattas av både boende och personal. 

Haft besök av grannkatten med. Hon har hälsat på inne i lägenheten några gånger nu och sprang mot oss när vi kom med bilen en gång.

xoxo linda