TV spel

Det har varit en jobbig tid med flytt och allt så förra veckan kollade jag om jag kunde ta semester denna veckan och det var helt OK. 3 semesterdagar blev att jag kunde vara ledig 9 dagar, fantastiskt! Tanken är att jag ska kommq i ordning i lägenheten, få undan lådor och förhoppningsvis få ett förråd så jag kan ner med grejerna. Ska även bara ta det lugnt och ta hand om mig. Hade barnen till igår kväll så vi hade mest nys. I lördags var vi ute lite sen åkte vi till min mormor, Ellie följde med mamma hem och sov där. Så söndagen spenderade vi hos mamma och jag lånade deras tvättmaskin. 
Igår var vi ute lite också annars pysslade vi på hemma. 

Så vad gjorde jag första dagen ensam på min semester? Jo, jag tog sovmorgon, gick till sjukgymnasten för att knäcka rygg och nacke samt justera höften. Tog vägen vid J för att hämta min cykel på vägen hem, har satt låset runt ramen i hopp om att ingen stjäl den. Varit mycket cykelstölder i samhället en tid nu.
Kom in och då började jag tömma lådor. Hade tomt i nästan alla överskåp så jag slängde in TVspel och böcker i ett par stycken. Böckerna åker ner när jag skaffat mig en bokhylla, men det var en bra lösning för ni tömde jag 5 bananlådor med bara böcker ocj Harry Potter saker.

Filmerna saknas men annars är detta alla HP saker. Skulle vilja ha en uppsättning böcker till för omslaget är så fint! Men boxen kostar över 600 så det får vänta. 
Så nu är alla lådor tömda och jag har typ 11 bananlådor att göra mig av med. Behåller nog 1 bara för att men resten måste bort. Fixade i ungarnas rum med, det som jag kunde. Hoppas få hjälp av en vän med lampor och en hylla men annars får jag lösa det själv. Betong överallt så jag tänker inte ens försöka göra det, men får fjäska för andra i så fall. 
Efter lådorna blev det lunch och sen gick jag till gymmet för att köra mitt första pass. Har bett jessicas sambo om hjälp för att lära mig övningar och teknik, så var där med han och hans pappa idag. Riktigt bra stöd och tacksam för hjälpen. Blir ett par pass till i veckan. Kroppen är fortfarande skakig och det var hemsk att gå hem efter, framförallt i trappen. 
Har varit duktig och gått dit jag ska idag, ser nästan både gymmet och VC hemifrån så är bara onödigt att köra. Därför jag tog hit cykeln också!

Just nu ska jag börja spela TVspel, har så moderna grejer som PlayStation 2! Nu jäklar! Hade velat ha PS4 för deras Spyro och Crash Bandicot men så är det. 
Syrran köpte en ny TV åt mig idag, 55" tror jag den var. Så det kommer bli lättare att se på TV här sen, som det är nu ser jag inte texten från soffan.

xoxo linda