Dom är här!

Vaknade 9:30, åt frukost och kollade ett avsnitt av serien sen lyckades jag faktiskt ta mig till gymmet. Visst att jag bara har hållt på sen januari men aldrig att jag skulle gått dit förr, jag hade hittat anledningar att ligga kvar i soffan och inte göra ett skit. Så det är en liten grej egentligen, men jag är stolt! Fick ihop nästan 1.5 timme fast jag hade planerat en snabbis, men pratade lite med en annan kvinna som var där som kollat oss lite. Hon försöker hjälpa mig men andra hugger nästan, vet inte hur rätt hon har men bara det att hon vågar säga till mig vad jag ska tänka på och att hon vill hjälpa mig tycker jag är super bra! Hon tipsade om ett par konton på Instagram som fokuserar på kvinnor och även en del "mammakroppar" där rygg och bäcken kanske inte är helt 100 så det ska jag kolla upp!
Blev ben, mage, rumpa och stretch idag. Vill inte fresta ryggen som fortfarande är sliten, den måste vila nu. Ska försöka köra det stretch programmet minst 1 gång om dagen. Följer en tjej som heter Pamela Reif på Youtube, tycker det är lagom långa men tuffa pass hon kör. 

Efter gymmet gick jag hem för att äta och duscha, sen drog jag till Jocke. Skulle hämta påsksaker och barnen, Ellie hade tjatat sen igår att hon ville till mig och leka med någon docka så fick dom en dag tidigare istället! Lite snoriga är dom så är vabb imon. 

Var ju i Växjö med bonusfamiljen igår, köpte 2 BHar då alla mina tyvärr är för stora. Hade 1 som passade.
Hade behövt fler men får bli en annan gång, måste beställa för dom har inte så små i butik. Fanns bara dessa 2. 
Beroende på ekonomin i slutet av månaden kanske jag beställer ett par till och även bilder, har alldeles för många foton som väntar.

xoxo linda