Morsdag

Igår var det morsdag! Vi tog det lugnt på förmiddagen, jag packade lite och barnen hoppade studsmatta. Sen åkte vi till mamma, vid ca 12 blev jag upphämtad så drog vi till gymmet ett par timmar, det var ben på schemat. Tränade ben i lördags med gänget här, men det gick sådär kändes det som så fick typ revanch igår och det kändes bättre. 
Sen åkte vi till Evedal för att bada, vattnet var så kallt att det gjorde ont, men jag doppade mig! Det var jag, barnen, My, mamma och Ozzy. Passade även Ozzy hela lördagen ♡ 





Hamnade inte i ordning nu, men bilderna på Ozzy är från lördagen. Vi va en sväng hos Jocke och Ozzy ville sååååååå gärna hälsa på Mittens så dom stod och glodde på varandra hela tiden. Mittens var inte lika taggad men han var nyfiken med. Men dom höll avstånd. 

Efter badet åkte vi till 4H gården och sen hem till mamma igen. Fick Alex med mig och snart ska vi hämta hem Ellie. Håller på med tvätten så vill bara hinna byta i maskinen innan vi åker. 
I helgen går flyttlasset! Ska packa och flytta lådor under veckan, imorgon kommer 2st och hjälper mig lite så tänkte utnyttja det och köra lite lådor då. Ikväll ska jag på dejt med 2 kollegor, vi ska testa Nutella- cafét! 

xoxo linda