Helg!

I torsdags hade vi möte på jobbet och efter både jag och J slutat så hämtade vi barnen och drog till stan. Dags att månadshandla och J hade ett presentkort som snart går ut så han köpte 2 par nya skor och 3 (tror jag) t-shirts. Blev ett par skor till mig med och så bytte jag storlek på 2 tröjor jag köpte förra veckan. 
Innan mötet så hade jag tid på VC igen. Vi skulle göra cellprov och UL, dom ser att jag är röd på livmodertappen så nu väntar jag på remiss till gyn i Ljungby för konisering. Är väldigt nervös och orolig för det då en kompis haft cancer där och jag har tydligen samma symptom. Men vi håller tummarna. Annars gick allt bra, fick en rolig "komplimang" av ena läkaren som gjorde UL, jag har tjusiga äggstockar. Varit lite nere pga koniseringen. 

Igår åkte jag och barnen till mina föräldrar. Fick lunch hos pappa sen fick Alex sova hos mamma, jag hade tid på VC igen för att prata med psyk (egentligen får jag samtalsstöd men kallar det för psykolog för jag vet inte vad hon egentligen är). Minns inte vad jag skrivit innan men man tror att delar av mina besvär beror på att jag har haft några jobbiga perioder, senast var i vintras när min pappa och morbrot var sjuka/opererades. Annars har det varit 3 jobbiga vintrar med sjukdomar som har med hjärtat att göra så det är allvarliga saker som hänt. Men det grundar väl sig i pappas hjärtinfarkt för 10 år sen. Så vi pratar en del om det och sätr hur jag ska ta mig igenom jobbiga tankar. Hade dock velat ha hjälp i att bearbeta det som hänt så vi får se. Men nu hade det bara gått 1 vecka sen sist och jag har haft en bra vecka så jag var klar på kanske 10 minuter. 
Mamma ska till Italien så vi umgicks in i det sista och sen följde vi med till tåget för att vinka av dom. Sen hem och äta, sen drog J och alla 3 barnen till fotbollsplanen för det var match och barnens farfar var där så dom tog med sig sitt godis och hade fredagsmys där. Jag skulle passat på att ha egentid men jag sorterade tvätt och papper och sen var dom plötsligt hemma igen. 



På bild ser ni min ena nya tröja. Var tvungen att ha den för det står 1994, mitt födelseår. 
Jag och Jocke har börjat kolla en serie som heter "13 reasons why", vi är fortfarande på säsong 1 och 3dje släpptes förra veckan så har lite kvar. Men tog 2 avsnitt igår så nu har vi vara 1 kvar på första säsongen. Ena avsnittet var så mysigt, man kunde föreställa sig spänningen, nervositeten, förälskelsen man inte riktigt vågar göra något åt men glädjen när något äntligen händer. Älskar såna filmer/serier. 

Idag ska vi på kalas för min kusin. Ska bli kul, längesen vi var med allihopa för någon varit sjuk. Sen smiter jag tidigare för lite festligheter och pubkväll. Börjar jobba klockan 7 imon men offrar mig när det väl händer något här. Går på penicillin så bör ändå vara nykter. Ska sova middag innan för det blev sent för att vara mig och sen väcktes jag av A vid 5:38 typ. 
Här är vi igång tidigt. Tycker dock det är rätt skönt för då kan jag få ut mer av dagen. Men innan kalaset blir det egentligen bara att fixa lunch och förbereda vad som ska med till kalaset. Hoppas hinna en sväng till återvinningen med.

xoxo linda