söndag

Nu är denna veckan också slut och det har varit en bra vecka ändå. Glömde skriva i förra inlägget att jag i tisdags va på Carglass för att laga ett stenskott, men han kom ut inom 5 minuter och rekommenderade att jag bytte hela rutan istället för det började läcka in fukt genom en gummilist nere i ett hörn. Har inte ekonomi att göra det nu, eller det har jag men vill inte behöva ta från sparkontot innan Sweden Rock och semester (får iofs tillbaka på skatten) så det kanske blir i höst. Dock fick jag SMS med erbjudande så kanske tar tag i det ändå. Får se. 
Blev istället en fika med mamma, väldigt trevligt. Sällan jag har kvalitetstid med familjen, spontant blev det ju med då. Man behöver inte alltid ses i flera timmar. Tog sen en promenad med en vän runt sjön innan jag åkte hem. På kvällen gick jag över till en annan vän som håller på att lägga om sitt altangolv så jag va mest som sällskap och sen såg vi lite TV. Tränade på förmiddagen, gick sådär för det är något med muskeln i vänstra låret, gör ont när stången ligger på och då gör ont redan på uppvärmningen. Att sen lägga på flera kg gör skit ont. Gjorde till och med ont att gå en stund efter. Känns som kroppen ger upp lite, det med låret har pågått i 2-3 veckor snart och sen har jag ofta ont i axlarna osv nu. 

Fredag solade jag lite, och läste bok, innan jag skulle jobba. Hade tagit ett extra pass. Rörig kväll men rätt kul ändå. Lyckades bränna mig, klassiker.
Hade på magen också, och pannan. Väldigt snyggt. 
Lördagen spenderade jag först på gymmet, även detta pass gick sådär pga det jag skrev innan. Sen gick jag till en kompis som höll på med altanen igen, och en annan kompis va där med och skruvade bil. Dom jobbade och jag solade, riktigt skönt var det. Jösses så varmt och gott! Även denna dag brände jag mig, men baksidan istället. 
Drog hem runt 4 och fixade med tvätt och mat. Kollade TV och läste. 20 över 9 skrev Madde och frågade om jag ville med till stan, så det blev en spontan utgång typ. Vi drog till Olearys, båda var dock nyktra för hon körde och jag har inte råd. Tycker dessutom det är för dyrt att dricka ute, och vill inte åka bil efter. Men blev bjuden på 2 cider för vi träffade lite vänner där. Vi hade tänkt åka hem tidigt men vi hade plötsligt så kul så jag va i säng runt 4:30. Men då blev det ett stopp på McDonalds och vi körde hem 2 vänner. En kul lördag, spontant som jag längtat efter!


Lite mat:


Varit lite bitter denna veckan för det varit så fint väder. Det har varit såå många som grillat och jag blir så himla avundsjuk för jag äger ingen grill så kan inte äta det. Aldrig någon som bjuder hem mig heller, står ju givetvis för min egen del. Grillkväll med vänner, det hade varit så himla kul och mysigt. Men nej, ingenting. Äter knappt det längre pga det. Är inne på att köpa en liten till mig men är ju mindre kul att göra det själv med. Nej det suger faktiskt, älskar grillat och att hänga med vänner så det är en kombo jag längtar efter. Man känner sig typ ensam konstigt nog. Som sagt, bitter.... 

Imon kommer barnen, mysigt! Får se vad vi hittar på. Ska se om jag tränar något ikväll, eller låter kroppen vila. Är fortfarande trött efter utgången och kroppen gör ont till och från så kanske fortsätter hänga i soffan innan läggdags.

xoxo linda