Sista dagarna

Imon är min sista semesterdag så får försöka njuta av ledigheten ordentligt! Tyvärr inget kul väder så bada eller sola går ju inte. 

I helgen va det Karl-Oskardagarna så på fredagen va jag inne med My och några andra, blev en trevlig kväll! På lördagen var det Vislanda Trippeln så jag och 2 vänner drog dit och kollade lite, va några bekanta som skulle delta. Runt lunch kom barnen. Alex drog till sin kusin och lekte för att sen åka till farfar och lägga i kräftburar. Jag och en kompis tog med Ellie in till Karl-Oskardagarna och spanade. Skulle fått åka karuseller men det var så himla lång kö till biljetterna och dom kostade dessutom 50:- styck. Blir ju ruineread! Men hon verkade nöjd ändå sötnosen. Sen åkte vi till mormor ett par timmar innan vi hämtade hem Alex. 
I söndags var Ellie på kalas och Alex följde med J för att kolla när farfar kokade kräftorna. Så jag va ensam några timmar, blev en promenad i det fina vädret! 

Ellir hade svårt att somna, va lite närhet som behövdes 💜 







Lite blandat från veckan. Idag har jag varit på gymmet, städat barnens rum och fixat lite av tvätten jag tvättade igår. Resten får hänga ett tag till och torka, sen blir det dammsuga efter. 

I helgen är det Moheda-dagarna. Har aldrig varit där och aldrig känt ett behov men en kompis som är uppvuxen där är super taggad så jag ska faktiskt hänga med på fredag kväll, får se om pubkvällen är något att ha. 

xoxo linda