Godkväll torsdag!

Hejsan hejsan! 
Idag har jag och Alex varit lediga så efter vi lämnat Ellie gick vi till gymmet. Jag körde ben/rumpa och 1 bröstövning, Alex körde lite ben han med sen städade han mest. Appen jag använder har i år börjat med månadsutmaning så detta är tredje månaden jag försöker uppnå detta. Går bra, jag gör egentligen inte vanliga marklyft (deadlift) eller knänöj (squat) och aldrig bänkpress (bench press) men nu gör jag det då för att uppnå målen. 
Så ser den ut. I den loggar jag ALLA mina träningspass, man fyller i vikt, reps och set. Sen kan man gå tillbaka och se vad man gjort tidigare. Jag tycker den är väldigt bra för ibland minns man helt enkelt inte men den är ju bra för att kunna följa sin utveckling. Använt den över 2 år tror jag. 



Efter gymmet kom en kompis och det blev häng i soffan. Hämtade Ellie när skolan slutat och slängde in båda barnen i duschen. Åkte upp till en kompis för att se så vi kunde koppla husvagnen till min bil inför Sweden Rock, det gick fint. Sen till gympan för idag var det avslutning för alla grupper så då fick även föräldrar och syskon osv prova på olika redskap och så bjöd dom på korv med bröd. Väldigt trevligt och barnen var nöjda, ville helst inte gå hem. Även jag testade mina gamla kunskaper så kommer va död i kroppen imorgon. Det var mellan 17-19 och vi va faktiskt där hela tiden. Va kompis till J där med och såklart Ellies grupp och klasskompisar. Fin kväll det med, tyvärr övertaggade hemma så fick bli lite arg men sen kom dom i säng. 
Är ledig imon med, då ska jag och Alex lämna bilen på hjulinställning efter vi lämnat Ellie i skolan. Sen ska vi träna, efter vi hämtat Ellie i skolan ska vi till deras storasyster och fika lite för hon fyllde år igår. Det blir mysigt! Sen ska barnen sova hos J för jag jobbar i helgen, andra natten sover dom hos mamma. Får se vad jag hittar på eller om jag håller mig hemma under kvällen. 
Nu blir det nog korsord och ostbågar ännu en gång, fint det! 

xoxo linda