Nytt

Va i stan med mamma och My förra veckan. Lunchade, va på Erikshjälpen (lämnade 5 böcker, köpte 4 nya), storhandlade på Maxi och sen lite plagg på New Yorker. Tur man är fattig för det finns ju en del i butikerna man vill ha men inte behöver så blir ingen prio då. Men fick som sagt med mig något. Linnena älskar jag, sitter väldigt skönt så har nu 3 vita och 3 svarta. Byxdressen är inte riktigt min stil men den kostade inte mer än 15 kronor så jag kände att det kan jag slösa faktiskt. Den var så himla skön!

Den ser lite lustig ut men man förstår när den är på. Gillar inte riktigt designen men jag kunde inte riktigt släppa den. Var väldigt mysig dag, hänga utan tid att passa osv. Hade tänkt träna efter men blev för sent så följde med en snabbis till My för att gosa med djuren och sen landade jag i soffan. Läste bok och gjorde mig en drink!
På tal om böcker. Hinner inte läsa ut hela serien innan månaden är slut. Håller på med näst sista och hoppas ta slut på den idag, men har ändå lyckats läsa 9 stycken denna månaden i så fall. Finns ännu en bok som kom 2023 men den är för dyr att köpa en så jag utgår från dom jag har hemma.

xoxo linda