Fredagsmys

Idag kom barnen till mig, jag och J har bytt helg denna och nästa vecka. Jobbat varje dag och tränat 3 dagar. Egentligen skulle barnen sovit hos mamma inatt för hon har saknat dom och varit iväg osv, men hon ringde på lunchen och hade blivit sjuk. Annars skulle jag tränat både idag och imon, men kanske blir imon för Alex önskar det. Han sparkar en i baken om man själv inte har lust, kunde blivit PT 😅
Vi har haft mys i soffan med 2 filmer och godis. Kramar och gos. Ellie stackarn har jobbig hosta, bara väntar på klökningarna från henne. Hon får nästan alltid så jobbig hosta när hon har hosta, kommer som mest på morgon och kväll så det påverkar ju hennes sömn med. Även min men jag får överleva, tycker mer synd om henne. 

Fin himmel imorse, blir dock inte alls lika fin på kort.

God sallad jag haft dille på denna veckan.

Ellie har fått livets första läxa och hon hade så bråttom hem för att hinna börja med den. En i matte och en i läsning. Hade önskat hon gjorde klart matten idag så hon har fritt framöver sen men vi gör klart den imon. Läsningen var 4 sidor hon skulle läsa 3 gånger, kan va samma dag eller utspritt på 1 vecka. Hon har läst 2 gånger idag och hon gör det så himla bra. 

ICA här hade erbjudande på bacon så jag bokade det. Några dagar senare upptäckte my detta och blev fundersam. Jag hade rätt kul åt det.

xoxo linda