Blandat från veckan

Har ingen direkt ordning på detta inlägg men så är det. 
Var ju morsdag i söndags och då ville Alex klippa sig, jag äger ju ingen trimmer men min pappa har så vi passade på när vi var där, brukar bli så.
Han var väldigt nöjd! Trimmade katterna lite med, Göran blev rätt ful men han har rätt tjock päls och når inte att tvätta sig så bra baktill så det är enklare att bara snagga honom. 
Vi grillade och det var riktigt gott! Tog tyvärr inget kort. Vädret var fint hela dagen!
I lördags var det fest, sista pubkvällen innan sommaren men det var sådär så vi drog till en födelsedagsfest där Madde kände den ena. Visade sig att han jobbar i skolan osv så vi var inte helt främmande för varandra. Hade i alla fall riktigt kul och vi sjöng och dansade till typ 4 tror jag. Tog följe med grannen och en till då vi bor i samma hus och den ena lite längre bort. Pratade massor och hade trevligt. Skönt med sällskap med, även fast det var ljust ute så gillar jag inte att gå själv mellan vissa tider.


Nedersta bilden är från "pubben", tog inga på den andra festen. Vi var runt på 5 olika ställen innan vi stannade.
Kom hem efter 5 och somnade rätt fort, vaknade runt 10 och kände mig snurrig än. Låg ute i solen och åt en rätt bra bakismat innan jag gick bort till en kompis för att låna alkomätaren.



Haft kul åt ett kommentarsfält på TikTok
Spridda skurar bland dom kommentarerna. 

I fredags gjorde vi typ kebabtallrik till lunch, det var gott!
Barnen skulle sova hos mamma på fredagen så när jag kom hem på kvällen gick jag till gymmet, körde även ett pass i lördags innan jag hämtade hem dom. Fick ihop 3 eller 4 pass denna veckan och det är ju bra, inte alltid det går när jag har barnen.



I torsdags skulle mamma och Alex hitta på en grej ihop, dom kollade Monster truck och det blev en succe verkar det som. Under tiden passade jag och Ellie på att storhandla, hon är tacksam att ha med och gnäller inte fast det är tråkigt. Hon fick passa på att välja lite själv vad hon ville äta. När vi var klara med det köpte vi med oss mat, hon fick välja vad hon ville ha då med och eftersom vi inte valde samma ställe tog vi med oss det till My som jobbade, och så kom mamma och Alex dit när dom var klara och tog mat med sig också. Blev en mysig dag!
Det var nog allt för denna gången. Har varit så himla trött sen festen så igår hade jag tänkt träna när jag lämnat barnen för det brukar jag göra. Men jag gick hem och sov, vaknade 11:30, åt och gjorde matlådor sen somnade jag igen. Kände mig nästan deprimerad för allt kändes så mentalt motigt och jag hade ingen lust med någonting, det regnade och allt kändes skit. Men skulle ju jobba vid 16 så var bara att gå dit, sen tog jag gymmet när jag kom hem och det kändes bättre. Somnade runt 00, vaknade 10 och har tränat, nu ska jag äta lunch innan det är kvällsjobb igen.

xoxo linda