Ny vecka & barnen är här!

Bilen gick ju inte igenom besiktningen så i lördags lämnade jag bilen hos en vän som skulle fixa den igår. Då upptäcktes ännu mer fel så han har beställt nya delar men pga jobb och leveranstid kan han inte fixa den förens till helgen. Det sög ju så vi har krånglat idag med vad jag ska ha för bil för jag behöver en hela veckan eftersom jag har barnen. Kollade tåg men det går inget som gör att jag kommer k tid eller kan lämna barnen i tid så det sket sig. Hade jag inte haft barnen kunde jag sovit hos en kompis i Växjö till fredag. Men efter några om och men så löser mamma det med min mormor. Så tacksam! Och såklart tacksam för hjälpen med bilen även om det nu då blir dyrare och mer att göra. 

Annars har det inte hänt mycket sen sist, jobb hela helgen så den försvann ju. Ellie var hos frisören idag, hade kunnat korta det ännu mer men hon är nöjd och då är jag nöjd! Hängde hos mamma, sen körde vi till My en snabbis när vi skulle hem. Behövde lite gos med Ozzy och han ville verkligen! Sen åkte vi till mormor och hämtade bilen. Ungarna somnade lite senare ikvöll men det gör inget, dom ska upp vid 7. Jag skulle haft 7-15:30 men har tid hos sjukgymnasten 9:30 så jag börjar typ 11 istället, så det är skönt att slippa kliva upp vid 5. När dom slog över till sommartid klev jag upp 4 egentligen, fick ihop 2 timmar sammanhängande sömn bara.




Köpt nytt soffbord med, var egentligen inget fel på det förra men tyckte man fick för lite yta och så passade denna gråa färgen bättre än ek. Blir nog bra detta! 

xoxo linda