Godkväll!

Idag kom barnen hit, dom är tyvärr sjuka så vi får se hur julen blir. My är också krasslig så kanske blir en jul hemma i år igen, inte firat hos mormor på ett par år nu tyvärr. Vi får se helt enkelt.

Lånade barnen förra tisdagen för att kolla lucian i kyrkan, sen blev det löpning och film med en vän. Tränat nästan varje dag, hade vilodag torsdag och söndag men endast för det inte hanns med. I fredags blev det filmkväll med några vänner. Lördagen blev det julbord med vänner hos en vän, himla trevligt. Va med förra året också så det är nytt för min del, men det va kul. God mat, go musik, paketleken, roligt sällskap, prat och skratt tills vi däckade runt 4. 

I söndags va jag och mamma hos My för att slå in alla julklappar, så otroligt skönt att ha det klart, det tror jag alla kände. Va där typ 5 timmar och mellan inslagningarna hann vi med både glögg och kvällsmat som My gjorde, jag hade lite typ julgodis med mig och katterna härjade. Senare kom även Ozzy. Himla mysigt men jag var helt slut efter. 

Barnen är i säng, oklart om dom sover. Jag har startat en julfilm som jag ska försöka se hela, är jätte trött redan så kan gå hur som helst. 



























Bildbomb som tyvärr hamnar helt utan inbördes ordning men så får det vara. 

xoxo linda