Bildbomb!

Har spenderat senaste veckorna på jobbet och gymmet. Har inte tränat lika mycket som jag önskat för kroppen helt enkelt sagt nej, så det är bara att lyda. Var hos sjukgymnasten idag och det var längesen jag knakade så mycket och jag var väldigt spänd kring axlar, skuldror och nacke. Han masserar där och satan så ont det gjorde, framförallt på den vänstra sidan. Kan eventuellt vara så att jag behöver byta övningar på gymmet, att det blivit lite för mycket med samma, så ska kolla det. Ländryggen va inte heller bra så där fick jag akupunktur, jösses alltså. Han sitter då med en nål som trycks ner i huden och sen poppar han den upp och ner några gånger sen byter han ställe och gör samma. Detta gjorde han på olika ställen i ländryggen och en del kändes inte alls medan andra krampade hela kroppen. Kunde knappt gå efter och jag har fortfarande ont, men det blir bättre med tiden så imon lär det nog inte kännas alls. Det är som är jäkla extrem träningsvärk. Alex va med och det gick så bra!

Har sprungit och promenerat med en vän några gånger, faktiskt väldigt trevligt trotts kylan. Varit grillkväll och några filmkvällar. Senast såg vi "Last breath" på Netflix, väldigt spännande dokumentär faktiskt! 
Det var julbord med jobbet på Huseby, så himöa trevligt och maten var väldigt god! Gick sen runt med några kollegor, kollade och fotade. Imon ska vi hem till den ena av dom för spelkväll, men vi ska även göra en liten babyshower för hon är nu hemma på mammaledigt inför bebis i januari. Hoppas hon blir glad och överraskad!
Som vanligt kommer här nu en bildbomb för jag kommer inte ihåg vad jag ska skriva:
Kul med mord i grannkommunen...



















Nu ska jag göra mig klar för sängen, blir dag jobb ons-fre sen är det fri helg. Jobbade helgen som varit. På lördag kanske My ska ha barnen, en kompis fyller 35 så kanske blir firande för honom, men än så länge är det väldigt oklart om han ens kommer så kanske inte blir något med det så vi får se helt enkelt. På söndag är det julskyltning här så då ska jag ner med barnen!

xoxo linda