Julen

Julen kom och gick, det blev en mysig helg både på jobbet och hemma. Vi kom till mamma den 22e och hade en lugn kväll. Barnen sov där för jag skulle jobba 7-16 den 23e. 
När jag kom så fixade vi med granarna hos både mamma och pappa. My och Ozzy kom med. Va även uppesittarkväll och barnen var med på 3 av spelen har jag för mig. 


















Lite blandat från den 23e. 

Julafton blev mysig med. Barnen vaknade och kollade sina julstrumpor. Så härligt att se glädjen och spänningen hos dom. Va där till efter Kalle i vanlig ordning för att sen åka till mormor. Barnen va mest taggade på att få öppna paket såklart och jag tror dom var nöjda med dagen. Har massor med bilder men har inte sorterat riktigt så blir inte så mycket. Efter min mormor åkte vi till en vän en sväng och sen hem till sängen. 








Tacksam ❤️ fick fina julklappar alla 3 så vi är nöjda. Alex fick bland annat lego så det satte han igång med juldagen, han dock inte avsluta innan J kom så han har att göra nästa vecka med. 

Annars då? Jobbat sen i tisdags och tränat varje dag. Inte varit där på 1.5 vecka och det är tillräckligt för att åka på träningsvärk. Men skönt att varit igång i alla fall. Blev ingen utgång den 25, orkade verkligen inte. Det blev istället lite ommöblering för att kunna se HP på TV och samtidigt spela PS1. Inte det snyggaste och jag ska ställa tillbaka det men inte nu. TV bänken som TVn står på har jag som hallmöbel så just nu är hallen tom och Ellie saknar sin TV, men hon är ändå inte hemma just nu. 

Ska ta en lugn fredag tänkte jag. Pyssla lite i lägenheten så den är som den ska, har lite tvätt som ska in i skåpen bland annat. 
Blandad kompott här!

xoxo linda